De kracht van de Scrum Master

Word de expert met een Agile en Scrum mindset, die gelooft in de kracht van de methodiek.

Tijd om je kennis te vergroten!

Download Whitepaper

Vul het formulier hieronder in om onze whitepaper te downloaden.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

AMBASSADEUR VAN HET AGILE GEDACHTEGOED

EEN SCRUM MASTER ZIET ALLES

DE COACH VOOR CONTINUE GROEI

Wat is een Scrum Master?

De Scrum master is een van de drie rollen binnen Scrum. De Scrum master ademt het Agile werken en het Scrum proces. Dit teamlid heeft oog voor het development team en signaleert blokkades. Vanuit een coachende rol speelt de Scrum master in op de ontwikkeling van de individuele teamleden en de organisatie. Dit is een van de taken van een Scrum master. Het hebben van een goede Scrum master kan een team dan ook maken of breken.

demo

Over Gladwell Academy

Gladwell Academy traint professionals op het snijvlak van management, IT en innovatie. Data en technologie hebben een groeiende impact op alle aspecten van het werkende leven; bij Gladwell Academy leren mensen om deze naar hun hand te zetten, om zo de maximale meerwaarde uit hun eigen positie, passies en rol te halen.

Als enige in Nederland hebben wij de keuze gemaakt ons volledig op training te richten, om daarin de hoogste kwaliteit te bereiken. Gladwell Academy biedt op dit moment programma’s in Information Management, Big Data, Agile en het Scaled Agile Framework (SAFe). We trainen professionals in overheid en bedrijfsleven in onder andere Nederland, Londen, Duitsland, India en Australië. In 2016 waren we de grootste aanbieder van Scaled Agile trainingen in Europa (bron: Scaled Agile).
Bij Gladwell Academy zien we dat door de impact van technologie en data het zelf-organiserend vermogen van mensen groeit, in alle lagen van de beroepsbevolking. Iedereen is in principe direct en holografisch verbonden met elkaar, en met de voor hen relevante informatie. Daardoor verdwijnt veel van de noodzaak tot hiërarchische structuren en chains-of-command. Het resultaat is meer zelfsturing en verantwoordelijkheid, naast meer plezier en tevredenheid in het werk. Wij omarmen deze ontwikkeling van harte, en we leren mensen om er actief en kundig mee om te gaan.

Download de whitepaper!

Wil je aan de slag als Scrum Master?